Welkom op onze nieuwe website!

In de nacht van oude en nieuw werd de server van onze toenmalige leverancier getroffen door een fikse storing. Dit had tot gevolg dat onze website niet meer beschikbaar was.

Storing…

Tijdens het opmaken van de schade werd duidelijk dat onze website niet snel weer online gezet kon worden in de originele vorm. Wij hebben er voor gekozen om een tijdelijke site online te zetten (en van daaruit verder te bouwen). Dit betekent dat wij op dit moment met onze website in transitie zijn. Wij voegen in de loop van de tijd nieuwe gegevens toe. De verwachting is dat gedurende januari de basisinformatie online zal worden gezet.

Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij deze graag. Klik hier voor onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
Timmer- en onderhoudsbedrijf H. Oort

Henk Oort